Šaty bílé
Anotace: ...muž se zachvěl na těle...
Uprostřed lesa stojí pán,
má šaty bílé...
K zemi jak byl by přikován,
myslí na krásné chvíle...
I on kdysi miloval,
tu dívku ze sousedství...
Lásku věrnou sliboval,
ale to víte dětství...
Měl rád krásné pohádky,
co dobrý konec mají...
A zanevřel na hádky,
co slzy schovávají...
Vždy rád lidem pomáhal,
i když neprosili...
Chtěl, aby nikdo nestrádal,
byl zkrátka ke všem milý...
Když mu hlava zšedla,
pod náporem roků...
Cesta do lesa ho vedla,
bylo to pár kroků...
Světlo z nebe vystoupilo,
muž se zachvěl na těle...
I já pochopil co to bylo,
vždyť šaty bílé mají andělé...
Přečteno 291x
Tipy 12
Poslední tipující: Pablo Kral, Snící čarodějka, jedam, 4LJFilip, zelená víla, Jeněcovevzduchukrásného, Mbonita, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)