Peníze a holka za jednu minutu aneb sázka co se vyplatí

Peníze a holka za jednu minutu aneb sázka co se vyplatí

Anotace: co se může vyklubat ze sázky, když do minuty musím políbit neznámou holku....:-)

Nade mnou
visí otazník
váhám
***
vidím jej
jako kdyby
jsem ho
napsal já sám
do vzduchu
***
máš na to minutu
říká vnitřní hlas
***
mám na to minutu
vykřiknu
***
chlapci postávají v křoví
a div nepuknou smíchy
***
cíl se otočí
a znejistí
přešlapuje
**
začne se pudrovat
a nanášet lak na rty
*
rozběhnu se k němu
a políbím dotyčnou
až cítím na rtech
chuť onoho laku
jahody po dešti
*
promiňte slečno, byla to sázka
vydělala jste mi slušnej balík
ještě jednou se omlouvám
*
otáčím se k důstojnému odchodu
chytila mě za ruku
a trochu ji zkroutila
dnes večer mám volné
místečko v posteli
nechtěl byste mi ho zahřát?
*
lákavá nabídka, nemyslíte?
tak jsem řek
proč ne?
chtíč v mém těle se rozplál
*
některé sázky končí nečekaně příjemně
někdy až moc příjemně
tak s tímto jsem opravdu nepočítal
*
ale ti parchanti,
co se se mnou vsadili
ti se přepočítali až moc
*
a za zády mými
o oné slečny,
kterou jsem do
minuty políbil
slyším:
Ty grázle!
*
byla to štěstěna
Autor Tomáš Přidal, 24.06.2010
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: hašlerka, Žqáry, Niky88, Mbonita, Psavec, Květka Š., hypertenze, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes večer mám... to mi moc lákavě nezní.. a včera tam byl kdo? a předvčírem? :-)
nn, zachovala se podezřele ve smyslu pravděpodobnosti promiskuity. ale někoho zkušenosti můžou přitahovat. mě néé

24.06.2010 23:05:00 | melancholik

Zajímavé...

24.06.2010 15:12:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí