Dvakrát 40. kilometrů
Anotace: ...z dávno zapomenuté sbírky - ??? -
Kolik krás
Kolem nás
V tento čas
Země nabízí
Slunko je samý špás
Na poli zlátne klas
Hospodář jahodář
Úrodu poklízí
Veselé krávy
zelené trávy
dostatek mají
s chutí se nají
Na nebi duha
Dole jak stuha
Vine se silnice
Protíná města i vesnice
Hezky se mi jede
Motor mile přede
Za chvíli vystoupím
V klidu si nakoupím
Už jsem z auta venku
Hledám peněženku
Kam se schovala?
Doma zůstala!
Zatracený žití
Kontrolka mi svítí
Místo nákupu
Prdel v kalupu
Přečteno 304x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, jita.1965, Kapka, hašlerka, Zasr. romantik, Agniezka, Mbonita, Psavec, Dota Slunská, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)