Spolu jsme jeli do Benátek
přes Bodamské pluli jezero,
tančit chtěli na tvůj svátek
v Madridu divé bolero
V Dánsku jsme pili Coca Colu
v Řecku objali cypřiše
však nikdy nebyli jsme spolu
v sauně nebo ve sprše
:o)
Jiří senior
24.06.2010 22:45:00 | j.c.
Spotila mě dnes zahrádka, má láska
stojím pod sprchou a cítím
jak hladí mě a laská
ST
24.06.2010 20:49:00 | Kars