Inspirace
Rozpuštěné vlasy zakrývají jizvy
rozervaného bezpráví.
Jen tak stojím a poslouchám :
křídlá múz mi vypraví.
Vnucené pocity štěstí zmuchlám
a odhodím do koše.
Stíny pochodují kolem,
hledají zapomenuté spoutané rozkoše.
Ty, které jsou uvězněné v srdcích,¨
jež ztratily tep...
V srdcích básníků zesnulých.
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Čoki, Jeněcovevzduchukrásného, Zasr. romantik, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)