NEPŘEČTENÉ MYŠLENKY
Nedám gól do vlastní branky
dám si jen vlastní
přečtu si zítra z vlastní stránky
jen nálady co odezní
Po slunci chci platit daně
ono však řekne nemám na ně
pak ale budu potají
hledat sny co ze mně padají
A ve věčném tichu,doteku a slz
můžou se řádky otočit
tajemné ticho,z hrůz
stačí se to naučit
v tom krátkém okamžiku
tiskacími písmenky
bez křiku
nepřečtené myšlenky
NEPŘEČTENÉ MYŠLENKY.
Přečteno 264x
Tipy 26
Poslední tipující: divoska_jaja, Holis, hašlerka, al-pacino, PIPSQUEAK, Zasr. romantik, s.e.n, Mbonita, Psavec, Sweet KiWi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)