ST za moudrou pravdu! Pryč s pozlátky.
26.06.2010 17:32:00 | Chancer
Pozlátka jsou všechny pseudovize
kterými jsme krmeni
by žili jsme si v domnění
že opar na hlavou září tu jen a pouze ryze...
Pozlátka jsou všechny pseudopřevleky
kterými jsme šáleni
by děli bychom: umění
přičemž je pravá tvář v podstatě kdoví kým...
25.06.2010 13:07:00 | šuměnka