Anotace: ...
Občas má každý nárok na odpočinek... někdo mohl by řéct... jsou věci, které opravdu čekají, ale nesmí to trvat příliš dlouho :o) ST!
28.06.2010 10:31:00 | NikitaNikaT.
Kočky to mají zmáknuté. Žádný spěch, je třeba si užít klídek a pohodu. :o)
26.06.2010 22:22:00 | divoska_jaja
nevím zda znáš to řčení
"Dobré ženství dělá stav dobré pohody, nikoliv dobré činnosti"
25.06.2010 14:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba