občas máme velké prádlo
vždy pro mě v čase zlém
jak z pračky tahám prostěradlo
a vodou ztěžklý len
:o)
Jiří senior
29.06.2010 21:50:00 | j.c.
mysl je neposlucha a taky dareba,
někdy nám šeptá slůvka konejšivá
a pak nám na čelo zabuchá, buch, buch...
29.06.2010 17:02:00 | BARBYE
jsi plátno.. nikoli na rubáš
neumím veršovat
ty ano
kouzlo v sobě máš...
díky..
27.06.2010 01:29:00 | zelená víla
mysl tvá
je tak obrazná...
neuvěřitelně
usmívám se tu potutelně
viditelně zdobí tvá fantazie
to co v tobě žije
kvete
a roste..
je to prosté...je to talent od boha
na to nestačí má slova strohá..
ST
25.06.2010 21:07:00 | Mbonita