U čarodějnic
Z modravých dálek
tisíce sluncí
slova co váží
sotva pár uncí.
Dráždivé večery
při tajných sletech
několik s košťaty
v nejlepších letech.
Proč zas kují pikle
nad velkou svící
stvůry a běsy
jsou stále bdící.
Vyřknutý ortel
nad cizí rasou
zapadlé duše
jsou jejich spásou.
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: divoska_jaja, zelená víla, labuť, ilona, Mbonita, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)