Ve smrti...
Víko mé rakve je skoro přibité,
neb lidské tělo má ležet zakryté.
Není člověka, jenž truchlil by v ten den,
nikdo netuší, však po smrti nezdá se žádný sen.
Neklidné ticho žene se nocí,
a lidé netuší, že nakonec -
po cestě půjdou bosí.
Skončí sami v rakvi dřevěné,
nemohou křiče a jejich oči -
zůstanou skleněné.
Však bude to pouze začátek -
daleké cesty.
A za lidmi dál půjdou -
jejich smrtelné resty.
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
Komentáře (0)