Vánoční dárek
Anotace: krátký dáreček pro jednu slečnu
Posílám sto něžných slov,
sladších než vánoční cukroví.
Těch sto něžných slov,
ty zahřejí víc než kulich a rukavice.
Jen pár něžných slov,
že ti nikdo hezčí nepoví.
Pár něžných slov….
Co měl bych ti poslat více?
Komentáře (1)
Komentujících (1)