Pro M.J.
Anotace: Dneska má výročí
Pro M.J.
Černý anděl to k zemi pad,
Atˇ chce či nechce,musí spát.
Sám bůh ho k sobě povolal,
Aby čest jeho zachoval.
Vzal si ho k sobě,aby žil
A ve svých písních stále snil.
Dával lásku a naději,
Ve kterých se ztrácejí,
Marnost,závist a skrytý žal
A proto je tu s námi dál.
Jeho odkaz nám v uších zní,
Nikdy nebude poslední.
Vždycky první na žebříčku,
Za svoji krásnou písničku,
Lásky má víc než trošičku,
Pro svoji křehkou dušičku.
Přečteno 370x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, teď už nikdo, Bíša, carodejka, Psavec, labuť, ilona, Jeněcovevzduchukrásného, Kars, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)