Bordelářka
Anotace: To mě jednou má nepořádná sestřička, se kterou jsem nucena sdílet pokoj, naštvala...
Bordelářkou Markéta.
Bordel? Její parketa.
Úklid? Její slabá chvíle,
kdy zapotřebí je píle.
Telka líp zažene nudu,
a tak Markét žije v bludu,
že uklízet není třeba,
když má máslo, když má chleba.
Úklid prostě nemusí.
Snad se jednou pokusí...
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Holis, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)