Tak trochu
Mít tak trochu toho štěstí
nasypu si jej na chleba
Mít tak trochu toho štěstí
smůly mi již netřeba
Mít tak trochu té lásky
osladím si ten svůj čaj hořký
Mít tak trochu té lásky
však z toho jak světem chodím sama - bolí mě nožky
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, al-pacino, Jiná, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)