Klepu
Klepu si na čelo - ozývá se jen dutý zvuk
Klepu si na čelo - ťuk,ťuk,ťuk!
Klepu si na srdce - sotva bije?
Klepu si na srdce - zdolala jej ta zlá bestie?
Klepu si na duši - i tam se zmije vkradla?
Klepu si na duši - však jen čtu "dnes máme padla"
Tak raděj přestávám a jdu jen snít..
tak raděj přestávám - zaživa začínám hnít..
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, 666 Idiot MCR
Komentáře (1)
Komentujících (1)