Porcelánová panenka
Anotace: Moje experimentální miniatura.
Krev. Krvácení z duše.
Ba ne – není to krev, jsou to slzy.
Rozbité střípky mysli
někde v křehkých dlaních.
Nevyřčená otázka.
Bude to lepší?
Třeba už ráno?
Kdyby ne, mám rychleschnoucí lepidlo.
I na porcelán.
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)