Možná, že nic - možná všechno
nabíledni nadějné,
když opustí pesimismus,
setře slzy veřejné...
Myslet znovu chce - li žít,
myšlenkám svým domluvit...
Osud stvoříme si sami,
...cílenými myšlenkami...
15.01.2011 14:46:00 | Veselý Drak