Mini pocitové 2
Neurotická hyena
Mám svědomí - má cenu se s tím chlubit?
Mám sny - není to zbytečné?
Mám i duši - co jsem komu udělala?
Mám hlad - hlad po lásce.
Pátá komora
Unikátní - olověná kulka uvízla v páté komoře srdce
Spouštěč emocí byl umlčen, navždy?
Člověka dnešního typu to ani nepřekvapí,
však Ty to nedokážeš pochopit.
A pláčeš jako prašivý čokl ve slepé uličce
- a né, a né se otočit, pouze hypnotizuješ svůj stín
Kořist
Snadná kořist i pro mne?
Vytratila se do tmy
a nad ránem se z ní stal mlžný opar
A já? Potichu vzlykám...
Sen
Víš, co znamená sen?
Tři písmena a tolik toho obsahují
Sladkou nevědomost, Emocionální vyprahlost a trochu Nejistoty
Přečteno 398x
Tipy 11
Poslední tipující: dream in emptiness, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Petbab, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (2)