Děkuji-mávám všem na pozdrav do slunečních dnů:)).Tamarko-pěkně jsi Culíka navnadila,chytila ho mlsota:))
28.06.2010 11:04:00 | CULIKATÁ
Řekla bych, že Tvé dílko je ze života jako vystřižené... a jen dodám, že kéž zlo v dobro se znovu promění a ti lidé, jež zahořkli, znovu se stanou chutnými. ST!
28.06.2010 10:17:00 | NikitaNikaT.
Culíčku, vykouzlila jsi mi na tváři párek dolíčků. Zrovna včera jsem pekla makovec a chutnal sladce. Kousek bych Ti poslala, takto jsi ode mne ST dostala :-))
28.06.2010 10:01:00 | Tamara