Poprava duše
Jsem tu - v černé temnotě,
celý pobledlý - o samotě.
Obklopila mě lidská zloba,
pro všechny jsem bezvýznamná nula.
Odkopnut jsem byl,
s vlky na měsíc teď raději bych vyl.
Už více přežívat tu nechci,
i tak jsem zařazen v nežádoucí sekci.
Je těžké rozhodnout se co dál,
vždyť jsem býval romantický elgán.
Rozběhnout se k tobě chci,
dřív než usednu před soudní komisi.
Však šílenství mě tu pomalu sžírá,
opustila mě veškerá víra.
Až spatřím poslední paprsek,
a ty budeš jako sladký zákusek.
Můj život vezme si ďas,
snad spatřím tě v příštím životě zas.
Přečteno 307x
Tipy 17
Poslední tipující: Tamara, hašlerka, Psavec, 666 Idiot MCR, labuť, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného, Dygi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)