SÍŤ
Mě pod zem tíží
duše ohořelá,srdce spálené
a slovo “napořád“.
Jsem jak “černá vdova“
a ty dobrovolně vlétáš do mých sítí.
Odpoutej se,něžná vážko.
Odleť,dokud je čas.
Nedávám druhou šanci.
Nedaruji můrám život.
Jak kosa smrti zatnu.
Netrápím,rovnou zabíjím.
Můj polibek,je tvé
NADOŽIVOTÍ
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: kroužek, Lorraine, 4LJFilip, malý ďáblík, Elisha, carodejka, Špáďa, Isquieasuus, Květka Š., rezina, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)