Koupel
Anotace: BLA BLA BLA . . . .
Svou kůži líně skládám do komínku.
Svlečené tělo potápím do vany.
Nasávám vodu do kořínků.
Přesto mám srdce děravý.
Vytáhnu špunt a vyteču ven.
S celou svou duší, co v blátě žila.
Otevřu oči - spatřím sen,
přede mnou bude stát kůže bílá.
Roztřesené ruce vztáhnu na ni,
s prvním dotekem, sevřu prsty.
Konečně splnilo se mé přání!
Přečteno 344x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Luca Steavens, 4LJFilip, rezina, malá slečna, ziriant, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)