č.11
klidně si dál choď jen na zelenou
já už jen čekám, kdy začneš bečet...
nastává přehlídka pávů!!
tak hledej v opilecké ráži jinou
a ukaž jí, jak umíš klečet
třeba si sněz hlavu
svlíkni kosti
a jako gumovej panák
skákej kam máš, když chceš...
předvádět peří, který neznáš
tuhle hru hrát, k zlosti
člověče nezlob se
jdu se vycpat
.
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Stoneman, JohnyD., Satha, 4LJFilip, rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)