Okolní svět je pestrobarevný kolotoč
malých dětí.
Všechno mystično
je uzavřenomezi chladnými
kostelními zdmi...
Už neexistují objevy
Všechno už bylořečeno
anonymními zpovědníky
a my už nic nehledáme.
Na obloze vyplouvají
nové a nové
výjevy budoucnosti
k níž jsme tak
melodramaticky
slepí.
Naučíme se žít sami.
A až nám budebezvýchodně
smutno
budeme hledat mystično
nosit kanistry s benzínem
a bezmyšlenkovitě upalovat
minulost
přítomnost
budoucnost
-protože jediný s kým doopravdy neumíme žít, jsme my sami-
občas si musím nechat projít hlavou, co ti k tomu napsat- dnes ani včera mě nic nenapadlo. Nechceš vydat nějakou sbírku svých básní a poslat mi ji?
28.06.2010 18:49:00 | její alter ego