Otevřít oči
Anotace: Obyčejní, zmatení, dál jdou světem schvácení...
Nejsi jiný, než ty ovce v davu,
stejně jako oni,
na špalek dáš hlavu.
Nejsi jiný, než ostatní slepí,
ani ty netušíš,
kdy neštěstí kolem letí.
Nejsi jiný, než němý pocestný,
každému všechno,
a ke mně nečestný.
Nejsi, však tváříš se tak,
možná, kdybys otevřel oči -
viděl bys nade mnou temný mrak.
Snad potom procitl bys,
štěstí jinam hledat šel.
Nejsi, však měl bys,
dříve, než na tebe zbyde -
jen chmel.
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Kapka, Monica.
Komentáře (1)
Komentujících (1)