Rab
Kouzelný je obrys města
tam dnes vede naše cesta
kde z vyhlídky na věži
obdivujem pobřeží
mraky máme nad hlavou
a náladu toulavou
zpátky domů je to dálka
naše spása - taxi bárka
když si ladně naskočíme
co nás čeká netušíme
bárka už se do vln noří
vstřícně bouřlivému moři
divoké to krásy jev
při které nám tuhne krev
kapitán urostlý muž
nasmál se nám dosti už
jak já strachy skoro skuče
chci mu skočit do náruče
ke břehu radš bárku stočil
naštěstí nás nenamočil
za tu plavbu dík mu vřelý
za zážitek víc než skvělý
na ty krásy ostrova
vzpomínám teď z domova
Přečteno 343x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, Dota Slunská, Sweet KiWi, poustevník Jirka, Čoki, WAYWARD, Monica., Zefi, René Vulkán, carodejka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)