zelené světlo
.
míjíme,
důvěřujeme,
odpočíváme (a někdy i potichu pláčeme) na pozlacených barokních židlích
bloudíme v chodbách a komnatách Chrámu Srdce,
vždy zeleně nasvícených
někdy se vrátíme na výchozí pozici
jako posmutnělá ale zmoudřelá halmička hry života
hledajíc spřízněnou duši
dotýkáme se Zrcadla-Lásky-Ty?
zmasakrovanýma rukama se ztuhlými prsty rozebíráme barikády nenávisti
otrhaní žebráci citu,
pokrytí boláky zanícených smutků
vyhozeni
odkud?
.
Přečteno 798x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, Any 4, divoska_jaja, CULIKATÁ, Bíša, ziriant, Zefi, Marfuša, Lota, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)