Proč se mám bát vlastního stínu?
Proč se mám bát odrazu v zrcadle?
Proč se mám bát tváře v kaluži?
Proč mám sebou vláčet chcíplou víru?
Proč se mám tvářit propadle?
Proč mám čekat až se čistá rasa rozmnoží?
- - - -> a rozdrolí mou duši do polévky z pytlíčku