narodit se naze na zemi
Anotace: inspirováno názvem básně Naze od Davida
Narodit se
naze na zemi
Do vesmíru
své sny vystřelit
Do vesmíru
vystřelit si
papírovou růži
Pak na ruské kolo
můžem se jít povozit
http://oliberci.cz/upload/redakcni/489771.jpg
Jít povozit se hore dole
na koberci lítacím,
najít si svůj svět
bez imitací
Najít si ten svůj sen
a jít si za tím,
mezi tím se x-krat
v kolektivních
marno-bludech ztratit
Přečteno 299x
Tipy 16
Poslední tipující: Špáďa, Holis, PIPSQUEAK, Niky88, Psavec, Iv, Bíša, Agniezka, divoska_jaja, nejsembásník, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)