Anotace: .......tebe se nebojím........
Jindro ty se bát nemusíš.......ostatně člověk kterému je věnovaná je střelec
16.07.2010 08:58:00 | Lucie Teru
... jsem narozen v Dubnu - tedy taky "Beran" ...
****- .. měl bych se bát ...?? ... :-))
*-----------------------------------------------
Láska je všechno jiné než idylka ...
... to staří harcovníci dávno vědí.
Je to vždy bitva
***- ... na život a na smrt ...
výhodou ale bývá - když je to na život
... že při ní vyhrávají oba ...
15.07.2010 17:15:00 | HarryHH