Jasnej směr
Ráno se probudíš ve svý temný sluji
a potom zjistíš, že větry stále dují
tvoje loď už dávno odplula pryč
a tobě zbejvá sámoška, cukr a bič
trošku se po ránu napít prostě musíš
potom se odhodláš a ven vyjít zkusíš
víš, že máš jasnej směr a jasnej cíl
jak máš žít, kdybys přemejšlel a málo pil
a na ulici najednou na tebe vykoukne svět
z toho by ses, kamaráde, asi vystrašil hned
jedna láska, jeden život, všemu jdeš v ústrety
pomilovaný, ovíněný, chlape to jsi ty
Přečteno 207x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)