Bar "U hejna slípek"
Nesmíš ji políbit
svádí tě jazykem
krouží kolem tebe
jako orel
jenom dotek očí
***
kmitá jazykem
jako had
dotýká se tvé hrudi
a šeptá chlípné návrhy
***
nesmíš podlehnout
mrkne okem
a vzápětí se kolem ní
vynoří hejno chtivých žen
***
chtějí z tebe vysát krev
nesmíš jim to dovolit
žádnou nesmíš políbit
***
nesmíš dát najevo zájem
musíš vypadnout
prolézt oknem
na svobodu
***
od alkoholu
od žen
z tohoto prokletého baru
"U hejna slípek"
**
utíkej, dokud
nemají oplozená vajíčka
*
a buď pořád ve střehu
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: Mraveneček, Žqáry, Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)