VEČERNÍ ROZECHVĚNÍ VIRGINIE WOOLF
Anotace: (věnováno Clarice Lispector)
"I saw the life fading out."
(R.E.M.)
Prvotní je
´A něco nebylo někde v pořádku…´
A to jemný rozrušení s mrtvolným nádechem
zmaru
Bolestné zakvílení meluzíny neklidu za oknem
Existenciální rozechvění
dychtící po cigaretovém kouři
mě vlastně vzrušovalo
. . .
A není tento velký metafyzický objev
ráno
v rytmu zaběhnutý reality
málo
"Oh, Mrs. Dalloway…
Always giving parties to cover the silence."
(The Hours)
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: Johnny 96, Fenceless, ilona, jedam, TERezicKA, Monica., Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)