Slepec
Ne zcela to chápu,
ale vidím tě lépe.
Dar od kočičího drápu,
jsou mé oči slepé.
I když oči nevidí,
lépe já vidím okolí.
Je spousta háčů lidí,
z nichž srdce zabolí.
Jsem slepec očima,
však nitrem svým tě vidím.
Běž... Bež si taky za nima,
jinak zradu v tobě sklidím.
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, carodejka, Iv, Mates.21, Elie
Komentáře (1)
Komentujících (1)