Jenom chvíli
noc ještě nekončí
kalhoty ti svlíkám
možná tě zaskočí
že už ti tykám
řikáš mi pospícháš
známe se jen chvíli
ty nějak nestíháš
jak já mírím k cilí
prcku tvou vyšukat
zlíbat ti tvý tělo
tak začni si zvykat
mrdat se zachtělo
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: Pythonissa__, Sýkorka07, Rootness, 4LJFilip, 6thSun, Boudicca, Do Ga, humus
Komentáře (4)
Komentujících (3)