závodní okruh
jsem činnej a hyperaktivní
když je potřeba
je to jako závodní okruh
opakování po čtyřech kilometrech
občas nějaká nehoda
dupnutí na brzdu
a attack
jsem mrtvej a
nesnášim vedro
je mi hic
a nemám chuť lítat,
v noci se všechno mění
závody 24 hodiny
oči vypovídaj službu
a dochází mi benzín
auto letí o to víc
diváci dřímou
a bděj
jsem jako sova
je to moje show...
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Monica., CORONATION, ostuda lidstva
Komentáře (1)
Komentujících (1)