Tak do tvých ran upadám...
Anotace: Venku krásně, ve mě únava smutek...ale život jde dál
Jdu , krok za krokem jdu,
smýká se mnou bouře slov
co jsou polarizována do temna,
chtěla bych projít branou,
kde je jen klid...
Oč vlastně jde v tomto zoufalém světě?
A je tu kol mě tolik nádhery,
tolik bolesti,
tolik lásky, tolik smutku.
Platíme slzama,
obdarováváme úsměvem,
prodáváme se a kupujeme
někdo za cigáro jiný za to nebýt sám,
ubližujeme ublížení,
ponižujeme ponížení...
Ještě, že tu je ZDARMA
PRO VŠECHNY
LÁSKA NADĚJE VÍRA
Tak do tvých ran upadám...
Přečteno 274x
Tipy 22
Poslední tipující: carodejka, Bíša, Krahujec, Psavec, hašlerka, mida, NikitaNikaT., zelená víla, CULIKATÁ, Markéta Hl., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)