Úsměv
Anotace: A já se chci pořád ještě smát!!!
Hledal jsem úsměv
znak spokojeného muže
chtěl jsem lidi srát
že se můžu usmívat
Našel jsem ho
s lidmi které znám
a stále se s nimi usmívám
i když mě tu nechali stát
a já nedořečenou větu
v hlavě mám
nechali mě stát
a šli s jinými povídat
Úsměv hledaný už mám
jen jsem s ním zůstal sám
Proč usměv ve tváři stale mám
když jako idiot si připadám
Přečteno 346x
Tipy 26
Poslední tipující: Judita, Špáďa, Radek.oslov.Šafárik, Fenceless, 4LJFilip, malý ďáblík, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, TetaKazi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)