Když v létě fouká vítr
Anotace: Jeden jediný letní den...
Rozteklé polárky, rozbité podšálky, skleněné korálky
- rozsypané.
Květiny pro Šárky, maminky s kočárky, přebytek morálky
- ano, pane.
Na plachtách pro bárky úsměvy z Vikárky. Z dolarů na marky
- vítr vane.
Pro žluté kanárky pár květů třezalky. A dámy s cigárky
- rozcuchané.
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: Strixa, Albert de Euronymos, Bíša, Skalnička, rezina, CULIKATÁ, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)