Poslední školní den
Anotace: ... těm,kterým začínají dva měsíce prázdnin...
... jak byly studené ty školní schody
když sis na ně v přestávce sed´
... jak byly studené ty školní schody
byli jsme mladí - nás hřál i led...
A plní plánů měli jsme klíče
ke dveřím do krajů kam můžou jen děti,
měli jsme mapy k pokladům světa,
dnes končí škola a zítra se letí!
... prázdniny dětem nádherně voněly
každý den jinou měl - barvu i chuť,
... a že to neskončí, všichni jsme věděli
do výšky stoupali čápi i rtuť...
Až zítra zazvoní
ten školní zvonek,
naposled zazvoní
tenhleten rok...
... uskočte od dveří!
Kolem vás poběží
milion dětí
a ze schodů skok...
rovnou do Prázdnin.
Přečteno 309x
Tipy 28
Poslední tipující: Jahudka167, Myrja, Gabrielle, Bíša, Divoženka1, labuť, Flamy, ziriant, Lorraine, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)