Poštovněelektronická
Anotace: Střípky, dojmy a pohlavky sbírané cestou - se jen tak mimoděk (ne) zaslouženě a ... poprávu ... Vždyť bezpráví tu nikdy prý nebylo a politici zajistí že ani prý nebude! Prý! To říkejte mé ženě. Neuvěří, uvěříte? Cha cha, cha cha, cha!
.
Už se balím do mejlu
a k tobě se nechám nést
na zádech hebkejch motejlů
a jejich třepotavejch cest
Uskrovním se do souboru
ať je ze mne třeba příloha
vím že tím se neproberu
mne zajímá spíš poloha ...
(Zde jsem se zasnil a vzpomenul na Dekameron a Kámásutru, však nestalo se vůbec nic) (jen Naso slabě zakašlal)
Nechám se i zdegradovat
na trapného romantika
co chce se jenom zaradovat
pohledem do tvého trika
***
Dejte mi na hlavu kápi
nebo deku na můj hřbet
budu pyšný na ten hábit
jak zvali byste na výlet
Na hlavu trnů korunu
do úst mi dejte obol malý
před řekou Styx snad zatrnu
jsem zvyklý že mnohé se mi smály
Upravte mi moji roušku
v bederní mé krajině
odhalte ji jen na zkoušku
zvíte že nejsem Kájínek
On je zavřen v Kartousích
hlídá ho tam jistý Pavel (nebo Karel?)
můj kámoš v té slavné věznici
má to všechno na svůj povel
.
Přečteno 339x
Tipy 21
Poslední tipující: hašlerka, malá slečna, Kars, Stoneman, střelkyně1, Bíša, Isquieasuus, Doradan, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)