Mému chirurgovi
Anotace: je to prostě můj dobrý nejmenovaný milý chirurg
Až napravíš mi konečníku zvrásnění,
až vyléčíš mi fissůru,
bude důvod k maličkému zasnění
se zpěvem andělů na kůru.
A při produkci jejich vokální,
při nebeském zpěvu sladkém,
z anestéze celkové, ne lokální,
proberu se s novým zadkem.
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, Květka Š., Bean, Divoženka1, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)