Šelmy
V kočáru našem zapřažena vůle
nedá nám padnout do prachu cest
Cítíme hvězd parfémy vyvanulé
jen sobě sám každý je věrozvěst
Nevidno obzoru naší fantazie
jež boří hráze jednu za druhou
V ní prsty laskají bibli goethie
a rty černají divnou modlitbou
Jsme neklidné šelmy v kleci potemnělé
ztratil se bič, běl svítí na měsíc
Tajemná noc, kdy ctnosti odumřelé
jsou v klíně rozkoše...řve víc a víc...
Přečteno 373x
Tipy 27
Poslední tipující: Houda, Anjesis, Holis, Dračičák, lexus, drsnosrstej kokršpaněl, TetaKazi, Dekadence, Isquieasuus, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)