Omyl...
Anotace: Inspirováno životem
Do očí a do srdíčka dostal jsem já ránu,
Seznamka je na tom vina
Když jsem poznal tu dámu.
Z dámy se vyklubal plešatící dědko,
Bydlel kdesi u Očové
Jmenoval se Petko.
Nechal jsem se chytit sítí,
byla to ta netová,
však já nejsem na chlapečky
dím a píšu dědkovi,
ostuda to byla velká,
doslova třetí světová.
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)