Smrt
Anotace: život je krátký..
kKaždý jsme na světě chviličku malou,
než z něho sejdeme nebeskou branou.
V nebíčku naše dušička klidu nachází,
dole se nad hrobem kámoši rozchází.
Užívat života by sjme měli dosyta,
než zubatá za námi zavítá,
a nejcenější věc sebere člověku,
poslední vteřiny života, ticho, nástup zániku...
Komentáře (2)
Komentujících (2)