JÁ POTKÁM SEBE V ZRCADLE
Anotace: a jako na divadle....
já potkám sebe v zrcadle
úsměv ale nestačí
jak zázrak co spaluje
cesta co se stáčí
to slovo,co tak varuje
ničí plaché stíny
jsou mlčenlivé z té špíny
pozorujíc mraky
ty lidské vraky
vlastní samoty
sebe v tom nepoznám
než se doznám
když najdu
sebe jako na divadle
já potkám sebe v Zrcadle.
Přečteno 279x
Tipy 25
Poslední tipující: Krahujec, lennerka, divoska_jaja, j.c., PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Psavec, Bíša, labuť, Hazentla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)