Pod suchými víčky
se smutek ani neohřál...
krásný obraz? poetický super-asketa okusuje šutr a moc mu chutná:)
01.07.2010 19:55:00 | melancholik
verš - ale zoufalstvím dohnán...tempo bere. Asi to dlouhé slovo "zoufalstvím" za to může.
Líbí se mi tam dál hříčka o naplnění nenaplněností. To je výbornej nápad.
01.07.2010 00:23:00 | René Vulkán
První dva verše - krásný obraz, rozjedou tempo i napětí a čtenář se těší, proč že se ten smutek ani neohřát.
01.07.2010 00:20:00 | René Vulkán