Půlnoční
Anotace: ve spánku se dějí věci:))
Zápražím stínů vchází snění
kroky lásku vedou dál
pár hodin zbývá do kuropění
než zkončí milostný bál
něhou zabalené doteky souznění
laskání těl vedoucí k vlnobití
závojem rozkoše romantického blouznění
ve víru reje nočního žití
-svítání realitu procitnutím chytí
Přečteno 355x
Tipy 43
Poslední tipující: Antares, lennerka, Marco, Labanda, mida, Čoki, Pevya, Mates.21, Niky88, Vanilková Ninja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)