Anotace: Basnička poslední tohoto roku - že bych byl opilý? No možná trochu (=
Náhodou, je to dobrý...ani mi tam nevadí překlep a hrubka, když je člověk opilej, píše občas jak prase:-)) (tim tě nechci urazit:-))
03.03.2006 20:10:00 | Odváté zrnko popela
Teď si tuhle báseň po dvou měsících čtu...je to katastrofa =) Až na ten konec...ten se mi líbí =)))
02.03.2006 19:53:00 | Ahimsa
Heh, další ze sbírky opilecké poezie... ;o)Jak Ty to děláš, že Ti to básní i s těma pár promilema alkoholu v krvi? A zatraceně dobře... =o)
06.01.2006 19:30:00 | Ollie
:D:D:D:D
Já se z vás poseru:)))
je to vpoho, ale já bych neutek od toho vypitýho piva.Já bych si dal další:)
05.01.2006 19:02:00 | Totenkopf
asi všichni hledáme svoje ztracený kousky jak tak vidím...(o:najdeme je někdy??
31.12.2005 14:13:00 | Trdlo